Anne Fabricius · Klaver- og Sangundervisning

Sangterapi · Lys- og toneterapi · Kurser

Workshops
Sang, stemme og sangerapi
Sangimpulsen fra Valborg Svärdström Werbeck · Del I
Det åndedrætsmæssige grundlag for sangen. Sangen og æterlegmet.
Pris: Kr. 600,-
Lørdag, 22. september 2018, kl. 10-14.

Sangimpulsen fra Valborg Svärdström Werbeck · Del II
Lørdag, 3. november 2018, kl. 10-14.
Pris: Kr. 600,- (Medlemmer af foreningen det syngende menneske kr.300)
Analyse af forskellige sangere set i lys af Werbeckskolen.
Vi hører forskellige sangere synge kendte arier eller andre værker, som Nils og Anne knytter bemærkninger til ud fra Werbeck-skolens begreber hovedklang, udvidele ogspejling.
Desuden taler vi i gruppen om hvordan vi kan forstå disse begreber og om de enkelte sanger, som de fremstår i forskellige perspektiver.
Vi kommer til at bruge forskellige videoer fra Youtube som vi lytter til og diskuterer.Om underviserne
Anne Fabricius
Pianist og uddannet organist og korleder fra Lund Domkirke. Komponist (bl.a. Steiners ugevers). Underviser i sang, klaver, sangterapi. Kurser i sang, sangterapi og lys og toneterapi,
Diplomeret sangterapeut fra Medizinische Sektion, Dornach, Schweiz. Uddannet i sang af bl.a. operasanger Petra Schulze, som arbejder på basis af Valborg Svärdström Werbeck. Har arbejdet med esoterisk sang ud fra Valborg Svärdström Werbeck i årtier.
Er desuden trænet i kunstnerisk brug af åndedrættet for sangere, talere instrumentalister og idrætsfolk fra Atemart.de. - I dag arbejder Anne med esoterisk åndedræt og overførsel af klangen til det æteriske ud fra Steiners esoteriske øvelser. www.annefabricius.com


Nils Hasseløy
Uddannet i kunstfilosofi, religion og litteratur ved universitetet i Københavns og Bergen. Har i mange år arbejdet som clairvoyant rådgiver.
Underviser på Steiners esoteriske grundlag for antroposofiske kunstterapier, Steiners meditationssystemer og esoterik (clairvoyancetræning) på basis af auraens udvikling og forvandling.
Oplæg, foredrag og træner i sangens esoteriske aspekter ved de årlige sangterapeutiske stævner i Stuttgart.
Seneste projekt: Ongoing 33 videoblog (juni, i alt 10 timer) om den oversanselige verden set i lys af hverdagen i det postmoderne samfund: www.youtube.com/amigdalinas